Coaching en Cranio voor minder stress en meer ontspanning

Coaching werkt vooral in het bewustzijn.
Vragen die daarbij aan de orde komen: Wat voor doel wil je bereiken en hoe kan je daar succesvol komen? Wat zijn je belemmeringen om daar te komen en hoe kan je daar het beste mee omgaan.

Cranio weerkt vanuit het lijf en deels in het onbewuste. Wat voor spanning is er in je lichaam opgeslagen waar je nu last van hebt?  Hoe kan je die blokkades kwijtraken?
Met lichte aanrakingen door de kleren heen komt het lichaam in een diepe ontspanning. Vanuit daar kan opgeslagen stress zich ontspannen en ontladen en komen antwoorden en inzichten vanzelf naar boven.

Cranio en coaching sluiten naadloos op elkaar aan. De combinatie van ontspanning door aanraking en een gesprek in coaching kan je bij de kern komen. En vanuit daar kan je richting geven aan wat je echt wilt.

Tijdens de coaching kunnen we als dat nodig is en jij dat wilt ons ook richten op energiegevers en energievreters in je leven, gezond eten en drinken en bewegen.

Wil je minder last hebben van spanningen of stress, maar lukt je dat niet? Bel of mail me, dan kunnen we samen  kijken of Cranio en/of coaching iets voor je is.

Voorbeeld van Andre, die met de combi van cranio en coaching aan de slag ging:

'Na ruim twee jaar op meer dan volle toeren te hebben gedraaid is mijn gezondheid eind 2020 in een ernstig neerwaartse spiraal terecht gekomen. De accu was leeg en werken ging niet meer. Op zoek gegaan naar een manier dit weer op orde te krijgen ben ik enigszins sceptisch naar Huub gegaan. Huub kwam vanuit zijn ervaring met stresspreventie al redelijk snel met de vraag, waar kom je voor, en wat verwacht je? Nou beter worden toch?
De Cranio legde Huub even links en hij ging meer in op mijn persoon. Hoe was ik hier in deze situatie beland. Niet wat ik had verwacht maar mijn interesse was gewekt. Na een paar afspraken kwam ook Cranio aan bod. De Sessies werden langer en gingen dieper en ik merkte dat met de rustige benadering hoe Huub zijn Cranio beoefend ik er “vreemd genoeg” meer energie van kreeg. Het was alsof ik aan een snellader lag en mijn accu weer vol kwam zonder er iets voor te doen. In krap twee maanden tijd was mijn slecht opladende accu gerepareerd, loopt ie veel minder snel leeg. Tevens kreeg ik regelmatig zeer goede tips die ik in mijn rol als IT manager goed kan gebruiken en regelmatig inzet om mijn grenzen te bewaken. Zo kan ik voorkomen dat ik me dit weer laat overkomen. Al met al een hele interessante reis en ik ben blij dat Huub op mijn pad is gekomen'.

Volgende pagina