Ervaring cranio bij Huub

Burn-out
Door de problemen die corona heeft veroorzaakt, kwam ik in een burn-out terecht. Ik voelde me opgebrand, had maagklachten en een raar mistig gevoel in mijn achterhoofd. Ik voelde me opgejaagd en had 2 - 3 keer per week migraine waarvoor ik zware pijnstillers gebruikte.
Al na de eerste behandeling bij Huub trok de mist weg en kon ik mijn hoofd weer vrij bewegen. Na de tweede behandeling had ik geen maagpijn én geen migraine meer. Ik ben blij met de behandelingen van Huub. Huub is sympathiek,  heeft een respectvolle benadering en aanraking en houdt rekening met wie ik ben.
Karina

Coaching en cranio bij oververmoeidheid

    Na ruim twee jaar op meer dan volle toeren te hebben gedraaid is mijn    gezondheid eind 2020 in een ernstig neerwaartse spiraal terecht gekomen. De accu was leeg en werken ging niet meer. Op zoek gegaan naar een manier dit weer op orde te krijgen ben ik enigszins sceptisch naar Huub gegaan. Huub kwam vanuit zijn ervaring met stresspreventie al redelijk snel met de vraag, waar kom je voor, en wat verwacht je? Nou beter worden toch?
De Cranio legde Huub even links en hij ging meer in op mijn persoon. Hoe was ik hier in deze situatie beland. Niet wat ik had verwacht maar mijn interesse was gewekt. Na een paar afspraken kwam ook Cranio aan bod. De Sessies werden langer en gingen dieper en ik merkte dat met de rustige benadering hoe Huub zijn Cranio beoefend ik er “vreemd genoeg” meer energie van kreeg. Het was alsof ik aan een snellader lag en mijn accu weer vol kwam zonder er iets voor te doen. In krap twee maanden tijd was mijn slecht opladende accu gerepareerd, loopt ie veel minder snel leeg. Tevens kreeg ik regelmatig zeer goede tips die ik in mijn rol als IT manager goed kan gebruiken en regelmatig inzet om mijn grenzen te bewaken. Zo kan ik voorkomen dat ik me dit weer laat overkomen. Al met al een hele interessante reis en ik ben blij dat Huub op mijn pad is gekomen.
Andre

Trauma's en doorstroming
De fijne behandelingen van Huub geven me ruimte, bevorderen de doorstroming en lossen mijn trauma’s op die er nog van vroeger zitten op. Mijn enkels voelen steviger, mijn stofwisseling is beter, ik dans beter en ik heb meer energie. Ik voel mij nu niet meer schuldig dat ik de kinderen op aarde wilde zetten. Het is heel mooi dat ik ineens de rust voelde van 'het is goed zoals het is', ik heb weer vertrouwen. Ik heb dat vertrouwen ook in mijn lichaam weer. Ik ben erg blij dat ik deze behandelingen heb mogen ondergaan, ik heb er heel veel aan gehad.
Petie

Kwetsbaarheid, vertrouwen en rust
Ik kon door jouw aanraking grenzeloos kwetsbaar zijn in plaats van grenzen moeten bewaken. Je gaf me vertrouwen en ik voelde liefde voor mezelf. Blij om hier in de ontspanning te mogen liggen en zakken en in de aanraking in de kwetsbaarheid te mogen zijn. Ik voel vrede en dankbaarheid. Mijn hoofd heeft rust gekregen. Ik kan het nu zo laten dragen en me daaraan overgeven. Mijn hele zijn werd gedragen. 
Bernadette