Ervaring cranio bij Huub

Ik kwam naar aanleiding van last van mijn nek bij Huub. Ik wilde CranioSacraal wel eens proberen in plaats van stevige massage of chiropractie. Wat een stille volle rustgevende handen heeft die man! Dat ging veel verder dan alleen loskomen in de nek. Ik kwam er meer van bij mijn kern, de innerlijke plek van waaruit ik nu helderder keuzes kan maken. En en passant komen ook andere plekken in mijn lijf aan bod, waarvan de signalen nu beter gehoord worden door mij en de aandacht krijgen die ze verdienen. En de diepe ontspanning die Huub biedt geeft alle ruimte voor het zelfgenezend vermogen van het lichaam om zijn werk te doen. Ik ben er blij en dankbaar voor!
Erwin

De fijne behandelingen van Huub geven me ruimte, bevorderen de doorstroming en lossen mijn trauma’s op die er nog van vroeger zitten op. Mijn enkels voelen steviger, mijn stofwisseling is beter, ik dans beter en ik heb meer energie. Ik voel mij nu niet meer schuldig dat ik de kinderen op aarde wilde zetten. Het is heel mooi dat ik ineens de rust voelde van 'het is goed zoals het is', ik heb weer vertrouwen. Ik heb dat vertrouwen ook in mijn lichaam weer. Ik ben erg blij dat ik deze behandelingen heb mogen ondergaan, ik heb er heel veel aan gehad.
Petie

Ik kon door jouw aanraking grenzeloos kwetsbaar zijn in plaats van grenzen moeten bewaken. Je gaf me vertrouwen en ik voelde liefde voor mezelf. Blij om hier in de ontspanning te mogen liggen en zakken en in de aanraking in de kwetsbaarheid te mogen zijn. Ik voel vrede en dankbaarheid. Mijn hoofd heeft rust gekregen. Ik kan het nu zo laten dragen en me daaraan overgeven. Mijn hele zijn werd gedragen. 
Bernadette